Google+ Google+

Hvilke rideture foretrækker du?

Vi tilbyder turridninger af forskellig varighed alt efter hvad du ønsker. Hvis det er første gang du prøver at ride på en islænder, anbefaler vi at du booker en tur på 1,5 timer, så du starter med at få en god føling med hesten. Som erfaren rytter vil du få den bedste oplevelse med en tur på 2,5 timer. Nedenfor har vi beskrevet de forskellige ture, men husk at du altid er velkommen til at kontakte os for en snak om dit personlige behov.

1,5 timers ture
På en 1,5 timers tur bruger vi ca. 1 time på hesteryggen samt rider omkring 6km. Vi rider typisk i området omkring Knøsgården og spejder området Sletten. Turen afpasses efter forholdene og den enkelte rytter – vi rider på naturens præmisser og efter laveste fællesnævner blandt rytterne. Der er ikke mulighed for galop eller tølt. Alle kan være med på denne tur.

Prisen er 400 kr. pr. person

2,5 timers ture
På en 2,5 timers tur bruger vi ca. 2 timer på hesten, og vi rider typisk i området omkring Knøsgården og spejder området Sletten. Turen afpasses efter forholdene og den enkelte rytter – vi rider på naturens præmisser og efter laveste fællesnævner blandt rytterne. På turen vil du prøve flere forskellige gangarter herunder Tølt, som er den specielle gangart, der kendetegner den islandske hest. Der vil normalt også være mulighed for galop. Turene kræver en vis ride erfaring. Vi rider ca. 10km.

Prisen er 500 kr. pr. person

Heldagsture
På en dags tur rider vi rigtigt langt, omkring 28 km. Derfor henvender disse ture sig specielt til de øvede ryttere, med nogen erfaring på islandske heste. Vi starter turen med at parre rytter og hest så optimalt som muligt, hvorefter vi rider frem til middagstid, hvor vi holder en times pause. Både heste og rytter trænger til frokost, som vi serverer ved vores foretrukne frokoststed med dug på bordene.

Prisen er 1.150 kr. pr. person

Firmature
Vi tilbyder også rideture til virksomheder, der ønsker at samle medarbejderne om en dejlig naturoplevelse. Ved grupper på under 8 personer rider vi ud sammen, og hvis I er flere, deler vi jer op i grupper, hvor den ene halvdel rider ud først. Herefter bytter vi undervejs ved vores kaffe sted. Når vi kommer hjem efter ridningen, er der mulighed for at sidde i vores stald og nyde jeres medbragte mad. Vi kan også hjælpe med at bestille maden hos en lokal leverandør.

Prisen er 400 kr. pr. person (inkl. moms)

Nytårsture
Den 31. december arrangerer vi nytårsridning, hvor vi bruger et par skønne timer i skoven om formiddagen, hvorefter vi ønsker hinanden godt nytår med et glas bobler på gården.

Prisen er 550 kr. pr. person

Bestil nu

Praktiske informationer:
Alle bestillinger af turridning foregår på enten lillijan@vengedalen.dk eller mobil 6130 7385
Vi rider i grupper af 2-9 personer, og Lillijan sammensætter holdene så alle får en god oplevelse.
Der er ingen faste tur-tider, det afhænger af årstiden.
Vi rider alle dage uanset vejret, og aflyser kun ved tordenvejr.
Al ridning foregår på eget ansvar, så undersøg din dækning igennem dit eget forsikringsselskab.
Hvis du aflyser inden 24 timer før afgang, finder vi en ny tid. Ved aflysning senere end 24 timer før afgang, refunderes beløbet ikke.

Du kan betale kontant eller MobilPay på 15214 (vi har dårlig dækning, så helst kontanter)

Du er meget velkommen til at besøge vores Facebook side, hvor du kan læse meget mere om vores tur-ridning.

Bestil nu