Google+ Google+

Vengedalen Turridning

Kære Alle
Efter mange svære overvejelser, stopper jeg med tur ridningen på Vengedalen, den 1/6 2019.
Jeg vil gerne takke Jer alle for mange gode år, det blev til 10år med tur ridning, hver tur har været en dejlig oplevelser.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe eller komme forbi.

Kærlig hilsen
Lillijan

På Vengedalen i det naturskønne område omkring Himmelbjerget, tilbyder vi turridninger på vores islandske heste. Vores primære målgruppe er voksne mennesker, der har brug for en fantastisk naturoplevelse, der virkelig trænger dybt ind i sjælen. Men vi henvender os også til erfarne ryttere, der vil opleve at vores dygtige heste er trænet så godt af Lillijan, at de alle mestrer den specielle gangart Tølt.

Lillijan kender alle vores heste udenad, og har et fantastisk tag på dem hver og en. Det betyder at du som besøgende på Vengedalen vil opleve en meget tryg og sikker ridetur, hvor vi sørger for at finde en hest der matcher dig som rytter bedst muligt. Her er ingen stress og jag, men god tid til dine spørgsmål og udfordringer undervejs.

Lillijan er med som guide på alle ture, og inden vi rider ud, starter vi med at hente hestene på marken, strigler, renser hove og sadler op. Derefter trækker vi hestene over folden, og stiger op når vi er i skoven.