Skip to main content

Lånlet

I skovens dybe stille ro

Midt i det naturskønne Søhøjlandet ved Ry ligger vores gård, Vengedalen. Med skovene ved Julsø som baghave er vi omgivet af den flotte natur, der danner rammen for vores turridningssted med islandske heste.

Vi købte gården i 2007 og gav den navnet Vengedalen – opkaldt efter Lillijans fødeby i Norge. Vores køb af gården udsprang af Lillijans behov for at finde tilbage til naturen og hestene, efter at være blevet ramt af en stor personlig tragedie. At ride ud i skoven på en islænder gav hende den ro og fred i sindet, som hun længdes efter. Og den oplevelse af at være i ét med naturen ønsker vi at dele med dig, der måske også kunne have brug for et pusterum i livet.

På Vengedalen har vi i dag 18 islandske heste. Flokken består af både vallakker, samt ungheste og andre hopper med føl. Hestene går i løsdrift på folde med åbne stalde, der giver dem optimale forhold som flokdyr.

Vengedalen rideudstyr

I vores butik tilbyder vi varer af høj kvalitet til folk der nyder den islandske hest til turridning. I butikken vil du udelukkende finde produkter, som vi selv har testet og brugt på vores egne heste, og vi mener naturligvis at kun de bedste produkter er gode nok til dem.

Vi har både denne online shop samt en fysisk butik og showroom på Vengedalen, hvor du er meget velkommen til at komme forbi. I butikken har vi indrettet os så stemningen afspejler de lækre produkter, og du har selvfølgelig mulighed for at se og røre ved de enkelte produkter, samt få en snak med Lillijan over en god kop kaffe.

Vi er altid meget åbne over for nye idéer og forslag til udvidelse af sortimentet, så lad os endelig vide besked om dine tanker. Du kan sende os en mail eller mødes med os på Facebook her.

Mange hjertelige ride hilsner
Lillijan og Jesper

Ønsker du at besøge vores butik er du meget velkommen, vi er næsten altid hjemme, men ring eller sms lige i forvejen, 6130 7385.